TÄVLING: VALFRI VARA

Jag har valt ut mina favorit produkter från pinkordead.com, och har nu fått äran att tävla ut en valfri produkt utav dom (som ni ser på bilden) till er. Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att gilla pinkordead på facebook(länkoch sedan lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar att du är med och tävlar och berättar vilken produkt du vill vinna. Tävlingen avslutas den 28/2, lycka till! ♥
Vinnaren blev Felicia, Grattis!
tävlingpinkordie

1 – Roségold watch. 2 – Studded oversize bag. 3 – Quilted wallet for iphone 4+4s/5+5s. 4 – Pinkcrystal skull Earrings.
5 – Chunky chain halsband. ↑

You may also like

2 Comments

  1. Fantastic website. A lot of useful information here. I’m sending it to a few pals ans also sharing in delicious. And naturally, thank you in your sweat! degaeeggecfgdcdd

  2. Hey very cool blog!! Guy.. Beautiful.. Wonderful.. I will bookmark your website and take the feeds additionallyKI am satisfied to search out numerous useful information right here in the publish, we want develop more techniques on this regard, thank you for sharing kagedaddccek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *