FITNESSGURU + COMPETITION

Fick hem min beställning från Fitnessguru idag, som innehöll en shaker (länk) och olika smaker av proteinpulver (länk). Har aldrig testat att träna med proteinpulver förut så det ska bli roligt att pröva på det. Och min rosa shaker är ju ju bara för snygg, gör träningen lite roligare hehe.. Jag tänkte även skriva en recension om produkterna sen när jag testat dom.

Kommer även tävla ut ett exakt likadant paket från Fitnessguru till mina läsare, där allt ni behöver göra är att lämna en kommentar till detta inlägg  där ni berättar att ni är med och tävlar. Avslutar tävlingen om en vecka, lycka till ↓

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren är kontaktad via mail!_DSC2538.jpg _DSC2539.jpgPhotographs&Editing: Annis (ME) Product: Fitnessguru.com

You may also like

32 Comments

  1. Åååh jag är helt klart med, skulle göra allt för att vinna denna tävling! Finns inget bättre företag är Fitnessguru, drööömpris!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *