CASEAPP TÄVLING

Jag tycker att vi startar lovet med att köra igång en tävling i samarbete med Caseapp där du kan vinna ett eget designat skal till din mobil eller laptop. Så mycket roligare med ett personligt skal enligt mig! Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att lämna en kommentar till det här inlägget där ni berättar att ni är med och vad ni vill ha för skal. För dubbelt så stor chans att vinna, så ska du börja följa min blogg via bloglovin (länk). Jag kommer avsluta tävlingen om två veckor, lycka till finisar! _DSC3633.jpgPhotographs&Editing: Annis (ME) Product: Caseapp. 

You may also like

27 Comments

 1. Jag är med! Jag älskar verkligen din blogg, jag skulle vilja ha ett skal till en iPhone 5! Grym blogg kusin! ❤️

 2. Hejhej – vilken underbar tävling!!
  Jag är med, följde precis dig på bloglovin och vill mer är gärna vinna ett skal för min Macbook Pro 13! :)

 3. Jag är med! Jag har en Nokia Lumia 920 så ett skin till den vore superkul. Eftersom skal och skins för det mesta bara säljs till Apple/Samsung prylar, så när jag såg att de hade min modell freaka jag out!!

 4. Det skulle sitta helt perfekt med ett skal till min macbook air 13. Den är så himla tråkig utan något skal och hade varit riktigt kul att få göra ett eget precis som man vill ha det.

  Jag följer dig sedan innan på bloglovin.

  Ha en fortsatt bra lördagkväll! :)

 5. Vilke kul tävling! Såkalrt man är med. Följer dig redan på Bloglovin :) (gillar inlägget som “bevis”). Jag skulle vilja vinna ett skin till min MacBook Air 13″ – min skoldator. Eftersom alla på hela skolan har likadana datorer är det lätt att man blandar ihop dem, så skulle vara kul med en personlig touch.

  Kram!

 6. Jag är med, jag följer din blogg på bloglovin och skulle vela vinna ett egendesignat skal med mina favoritbilder till en iPhone 5s!

 7. Åååh, jag är med :) Jag ska nämligen ge ett skal till min mamma i födelsedagspresent där våra hundar är motivet :) Hade varit perfekt att få vinna ett istället ;) Jag vill vinna ett skal för en Iphone 5S.
  Jag följer dig via bloglovin sen ett tag tillbaka. Sara Holmström heter jag där.
  Kram!

 8. Jag är med. Om jag vann skulle jag designa mitt skal med en egentligen bild på min största idol Justin, tog en bild på honom när jag var på hans konsert förra året. Det skulle bli perfekt på ett skal, skulle bli så fint. Kanske även skulle lägga till ett citat på skalet, skulle bli jättefint.

  Följer dig redan på bloglovin, så gillade istället. :)
  Kram

 9. Jag är med och tävlar! Jag skulle vilja vinna ett skin till min HP laptop (15.6). Jag följer dig redan på bloglovin, så himla fin blogg :)

  Kram! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *