MER ELLER MINDRE TRÄNINGSRELATERAT

Nu när jag tagit tag i träningen ordentligt och det blivit en stor del utav min vardag så har även mina matvanor ändrats och blivit en stor del av vardagen också. Jag lägger nu ner mycket tid på att fixa iordning ett ordentligt mellanmål efter gymmet tillexempel, eftersom jag anser att det är väldigt viktigt att äta rätt före, efter och under träning. Därför har jag nu lagt till en kategori i min meny nu som heter “training”, där alla träningsrelaterade (obviously) inlägg kommer att samlas. Ni kan väl hojta till och berätta om ni vill se mer eller mindre träningsrelaterat här på bloggen?

Annars då.. → så unnar jag mig just nu med en tallrik havregrynsgröt med frukt på, som mellanmål efter ett träningspass på gymmet. ♥ _DSC3447.jpg_DSC3445.jpgPhotographs&Editing: Annis (ME) 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *