RECEPT 2: MILKSHAKE MED PROTEINPULVER

Som ni vet så fick jag testa på olika produkter från Fitnessguru, och fick i uppdrag av dom att skriva två recept och en recension utav deras produkter. Så nu tänkte jag ta och tipsa om det enkla receptet: Milkshake med proteinpulver i, som passar perfekt som mellanmål efter gymmet. _DSC3425.jpgI dagens milkshake så har jag använt mig av en banan, hallon, naturell yoghurt, proteinpulver med smak av hallon och vit choklad, och mjölk. När jag mixtrade ihop min milkshake så blandade jag i hela påsen med proteinpulvret, sen får man efter smak blanda i resten utav produkterna.  Super gott och super enkelt! _DSC3401.jpgmilkshakemedproetinpulver.jpgPhotographs&Editing: Annis (ME)  

You may also like

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *