EFFEKTIV FREDAG

I brist på annat så kommer det mycket matrelaterade inlägg just nu, hoppas att ni överlever hehe.. Efter ett träningspass på idrotten på morgonen och en timmes pass på gymmet så kände jag mig redo för att ta helg och unnade mig en tallrik havregrynsgröt (ovanligt va?) och en tallrik med mango och färska jordgubbar, så himla gott! Nu tar jag helg och åker hem till min pojkvän för fredagsmys, ha en fin kväll kära läsare ♥_DSC4869.jpg _DSC4868.jpgPhotographs&Editing: Annis (ME)

You may also like

2 Comments

  1. Haha, det är inte dåligt att du kan “unna” dig en tallrik gröt ;) Här äter jag det i brist på annat, vilket händer ungefär aldrig :)
    Hoppas du får en mysig kväll med din pojkvän! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *