TÄVLING: TRÄNINGSKLÄDER

Kommer ni ihåg mina snygga träningskläder jag fick hem för ett tag sen av wellicious.com? Jag har nu fått äran att tävla ut ett likadant sett till mina läsare, som består av en röd sport bh och ett par svarta yoga tights. För att vara med och tävla så ska du lämna en kommentar till detta inlägg med en motivering till varför just du vill vinna träningskläderna och vilken storlek du ska ha på dina kläder (Jag har storlek S i båda delarna). För en dubbelt så stor chans så ska du börja följa min blogg via bloglovin (länk). Tävlingen kommer att avslutas om två veckor, lycka till finisar ♥DSC39042.jpg2 _DSC4879.jpgPhotographs&Editing: Annis (ME) Product: Wellicious.com

You may also like

37 Comments

 1. Detta set tycker jag att min dotter ska ha.
  Hon pluggar hårt och missar sällan träning,
  fina träningskläder motiverar bra!

  stl S

 2. Strong is the new skinny!
  jag har haft ett tufft år med plugg, jobb och sjukdom. Äntligen ska jag ta tag i min fysiska och mentala bit och bli den starka person jag en gång var! Motivationen finns-jag behöver bara få in rutin och stöd! Håller tummarna för detta superpaket! alla gamla trasiga träningskläder för en itne speciellt träningstaggad. Alla ska få se mitt starka jag igen !
  Storlek M tack!
  Stor kram and Stay Strong!
  /Gabriella från Uppsala

 3. Hjälp mig boosta min motivation
  blåsa liv i min urusla motion
  min kropp behöver trimmas
  tränas och slimmas
  får jag detta läckra set gratis
  är jag inte längre någon slö soffpotatis!

  Jag har storlek M i båda delarna.

 4. Med nya saker återfinner man motivationen! Det säger nog allt! Man tappar gnistan och det är svårt att finna den igen. Det skulle nog hjälpa på traven med ett nytt träningsset :)
  Om jag vann skulle jag ta storlek S! :)

 5. Efter att ha skaffat barn vid 40 behöver man all hjälp och motivation att komma i form :D
  Stl L

 6. Jag är gärna med. Jag behöver all hjälp och motivering jag bara kan få för att bli av med mammakilona sen liten kom i april. Mitt mål är att mina “gamla” träningskläder ska sitta snyggt och kännas bekväma, därför behöver jag nu under hårdträningen lite nya kläder i strl M som kan hjälpa mig i form.
  Kram Christine

 7. Hej!

  Jag är gärna med!

  Inget nyårslöfte och ingen hets till beach 2014.
  Nope, bara vanlig feel good-anledning till att jag skulle vilja bli en lycklig vinnare till detta snygga set.
  Som inspiration och god förebild för mina barn att ta hand om sig. Och gör man det genom att klä sig rätt och bra, så känner man sig genast finare. Som en liten motivationshöjare åt mig själv helt enkelt.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 8. Åh vilken perfekt vinst! Jag har precis lämnat in min sista uppgift i skolan aoch blivit klar med B-uppsatsen och träning har under terminen prioriterats bort pga att det varit så mkt i skolan men nu JÄKLAR ska jag dra igång. Kommer bara jobba 4 veckor i sommar och har som mål att få till en bra träningsrutin som jag även klarar följa i höst när skolan drar igång igen och vad vore då bättre än nya snygga träningskläder?

  Följer på bloglovin som Anna-Märta Stålnäve.

 9. Jag skäms, träningskort har jag sedan i julas( ja en julklapp till mig själv) men kläder har jag inte lyckats skaffa. Så vinner jag sätter jag igång, jag lovar. XL i båda, men efter tag hoppas jag på att få byta ned mig i storleken, men då bör de vara utslitna.

 10. Vill vinna dessa saker då jag har tränat ett tag men ibland tappar man motivationen till att träna. Kanske får det mig att lägga högre växel om jag vinner dessa saker och börjar springa med dottern igen som har tjatat.

  Jag har storlek M på båda.

 11. Sliten småfet tvåbarnsmamma behöver ta tag i kroppen nu med detsamma. Snygga kläder skulle underlätta min start nu har jag sliten tshirt och ett par gamla tights-inte alltför underbart. Storlek XL hoppas jag på att vinna och bli en gladare och smalare mamma och kvinna.

 12. Hej!

  Jag skulle bli superglad om jag vann! Jag har en gammal ful sportBH från Ica Maxi i Örebro som jag köpte 2007! Liksom på tiden att testa något nytt. ;)
  Jag har börjtat träna mer och mer, 3-4 pass i veckan på Friskis och löpning och i år ska jag göra Göteborgsklassikern! *hjälp*. Lite snygga kläder skulle ge självförtroendet en skjuts i rätt riktning.

  Jag har storlek S i överdel, och M i underdel.

  Kram Elle

 13. Att vinna dessa träningskläder hade motiverat mig att träna mer, vilket verkligen skulle vara bra för mig! För mycket chips för lite träning är min situation just nu :P
  Storleken för mig skulle vara S/M, jag väljer nog S och i värsta fall får jag väl träna lite extra för att komma i dom ;)

 14. Jag har stlk M.
  Har precis kommit igång med träningen efter att ha legat på latsidan efter barnaföadnde.. träningen blir så mycket roligare med fina kläder, så detta skulle få mig mer motiverad att ta på mig och gå till gymmet! :)

 15. Åh vilken underbar tävling! Jag borde vinna, då jag länge velat börja träna. Men jag är en vuxen student som kämpar hårt för att få en bra framtid, där pengarna inte räcker till. Just nu behöver jag en extra boost och komma iform för att känna mig på topp! Skulle jag vinna detta har jag inte längre någon ursäkt att inte kunna träna, så det skulle hjälpa mig enormt mycket. Jag vill vinna i storlek XS om det finns, annars S. Ger även ett rim:

  Nu vill jag få kroppen i trim,
  därför skriver jag ett rim,
  om jag detta skulle vinna,
  av glädje skulle jag då svimma.

 16. Har jag turen att vinna vill jag ha M på båda delarna.
  Har precis avslutat mina slutprov och studenten skall tas nästa vecka. Under allt pluggande så har träningen hamnat något i skymundan och jag märker hur jag börjar gå upp i vikt och bli latare och latare. Hoppas och tror att detta setet skulle kunna vara en jäkligt bra motivation att komma igång igen!

 17. Jag önskar jag fick chansen att vinna då jag tränar oerhört mycket men tappar motivation ofta, och med lite nya träningskläder så blir man genast piggare på att träna! Strl M!

 18. Efter problem med ryggen(se skada) så behöver jag komma igång med rehablitering av den, men det är så fasligt tråkigt. Och ännu tråkigare är det när man tränar i gamla halvt urtvättade tränings tight så vad vore inte bättre än att få liva upp träningen med detta fina set med kläder. För det är ju så mycket roligare att träna med och man känner sig så mycket snyggare i nya kläder! Så detta skulle ge mig motivation att orka med rehabliteringen som verkligen behövs för att jag inte ska få problem senare i livet.
  Följer dig på bloglovin :)

 19. Storlek S i toppen och M i byxorna!

  Jag borde vinna eftersom jag äntligen kommit igång med träningen ordentligt och tror att det skulle vara bra med en motivation i form utav nya och snygga träningskläder!

 20. Hej! Jag skulle gärna vilja vinna och skulle bli jätteglad! Jag är en riktig latmask men jag VILL verkligen börja träna ofta, förutom att gå ut och gå som jag gör varje dag. Jag tror att eftersom att jag har viljan så kommer det att gå! Saknar bara riktigt fina träningskläder som kan motivera mig mer! Om jag skulle vinna så skulle jag önska Strl M i de båda delarna! :)

 21. Jag är en träningsglad och aktiv tjej med ett leende på läpparna! På sistone har dock min motivation gått neråt, och nya träningskläder skulle verkligen ge en ny kickstart att träna lika hårt som jag gjorde innan min lilla motivationsdipp. Jag har länge velat köpa nya träningskläder eftersom träningen är en så stor del av mitt liv, men pengarna räcker inte alltid till. Dessa kläder skulle dessutom passa utomordentligt bra till mitt favoritsätt att träna på – pilates! Att istället för att dra på sig en gammal sliten t-shirt kunna använda ordentliga kläder under träningen skulle boosta både motivation och självförtroende. Därför skulle jag skutta på tå i ljusets hastighet av lycka nästa gång jag ger mig ut på en löprunda om jag vinner tävlingen och dessa fantastiskt snygga träningskläder!
  Jag följer Din blogg på bloglovin :)

  Jag önskar storlek (båda delar): XS
  Felicia.Andersson-98@hotmail.com

 22. Hej! Jag har börjat följa dig på bloglovin nu också!
  Min motivering:
  Jag har nyligen fått problem med magen och genomgått 2 operationer och tusentals undersökningar. Pågrund av smärtan och en grej som jag opererat in i magen för 2 veckor sedan så får jag inte träna. Absolut inte utföra tungt arbete. Men sista skolveckan, alltså veckan innan skolavslutningen, då ska jag ta ut grejen i magen OCH jag får börja gymma igen! Jag brukade gymma varje dag förut och nu ingenting. Skulle vara jätte kul att få börja gymma i lite nya kläder till sommaren! Saknar verkligen gymmet :)

 23. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna då jag har planerat att spendera mer tid på gymmet och ta tag i träningen en gång för alla. Önskar storlek XL i bägge delarna.

  Följer din blogg via Bloglovin sedan tidigare.

  Kram Sanna

 24. åh, jag är jättegärna med!
  Jag vill vinna eftersom jag älskar att träna och röra på mig, men ibland har svårt att motivera mig till det. Är singelidrottare (orienterare) och då blir det tufft att ge sig ut själv ibland, då skulle jag behöva snygga kläder som lockar lite extra!
  Om jag vann skulle jag vilja ha storlek S :)

 25. Jag är helt klart med i tävlingen och följer såklart på bloglovin sedan tidigare! Anledningen varför jag ska vinna är för att jag verkligen försöker komma igång med träningen och leva mer hälsosamt, skulle jag vinna skulle det varit lite hjälp på traven så jag kommer igång ordentligt. Jag hoppas verkligen på vinst :)

 26. jag är gärna med, vill vinna för jag känner att jag hamnat i en liten träningsvacka, träningskläder höjer ju alltid motivatonen igen:) om jag har turen att vinna vill jag vinna i storlek s

  följer dig på bloglovin sedan tidigare:)

 27. Åh vad rolig tävling, jag är meeed!
  Jag har precis fått hem mina egendesignade skor (Nike Free) och det hade varit jätteroligt att få hem en passande träningsoutfit till också. Jag älskar varje del av träning för det får mig att må så bra.
  Om jag hade vunnit så hade jag velat ha storlek S i sport BH:n och S i tightsen också.
  jag följer dig på bloglovin sedan innan :D
  Håller tummarna! Kram

 28. Jag skulle vilja vinna för att träning är en sån stor del av min vardag, mitt liv – vilket betyder att det går åt en hel del kläder med tanke på alla svettiga pass. Bor dessutom i egen lägenhet så har inte tillgång till tvättmaskin precis när jag vill eller behöver det VILKET KAN LEDA TILL BRIST PÅ TRÄNINGSKLÄDER!!! Och det får ju bara inte hända ;)
  Så vore totalt jäkla helgrymt och vinna lite kläder som dessutom är skitsnygga!! Har storlek S jag också :D

  Följer dig redan på bloglovin så nu hoppas jag bara på lite tur :D KRAM!

 29. Jag vill va med och följer dig via bloglovin!

  Jag tycker att jag ska vinna för att jag är i behov av ett par nya tights och den röda toppen var ju väldigt fint, har inte något träningsplagg i rött faktiskt. Jag är säker på att lite nya träningsplagg skulle gör att min träningsmotivation blev bättre :) Jag vill ha storlek S på båda delarna.

 30. Jag följer dig via bloglovin redan! :)
  Jag skulle vilja vinna för att jag har börjat träna väldigt flitigt och det skulle motivera en extra mycket med snygga kläder! Det är mycket som ska köpas inför sommaren och min plånbok har inte råd med nya träningskläder för tillfället. Därför ser jag detta som en chans att vinna ett par! Hade varit väldigtväldigt bra och roligt :) Storlek M hade jag velat ha såfall! Kram!

 31. Åh perfekt!
  Jag vill gärna vara med i tävlingen! :)
  För mig har träning allt mer blivit en livsstil och att träna hör till den dagliga rutinen. Men tyvärr går det pengar åt till gymkort, studier, lägenhet och mycket mer vilket gör att träningskläder ibland måste bli bortprioriterade. När motivationen är som lägst är faktiskt kläder något som höjer den, i alla fall för mig. Nya kläder skulle verkligen förgylla min träningsvardag. Om jag vann skulle jag gärna ta storlek M i båda. :)

  (Följer dig redan på bloglovin.)

 32. Jag är med!
  Försöker börja träna och det är såklart inte så kul utan snygga kläder ;) hihi. Får alltid mera inspiration då jag ser snygga träningskläder, så det skulle vara så awesome att äga snygga kläder och få träna med dem! <3 Hoppas!

  Följer dig på bloglovin sen länge tillbaka ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *