BLOGGTORKA

Åh, vad det har blivit segt att blogga nu när jag fått lämna in min mac dator till skolan under sommarlovet + är så himla sugen på att köpa en ny kamera då jag knappt rör min gamla längre, tröttnat rejält på den.. Det är nog som värst att driva en fotoblogg när man egentligen inte gör nånting under dagarna och inte har nånting alls att skriva om eller att dela med sig av. Fått en rejäl bloggtorka.. Håll ut mina vänner!_DSC6124.jpg _DSC6107.jpgPhotographs&Editing: Me

You may also like

5 Comments

  1. Du får försöka hitta på något som du aldrig har fotograferat förut. Kan vara spännande. Jag spann loss ett tag med att fota insekter med macro. Till slut vart jag besatt av det. Haha… Lycka till med fotandet. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *