SHOPPING

I fredags var jag och en vän till mig och inhandlade lite nya kläder här i Eskilstuna, och igår åkte hela gänget upp till Stockholm och shoppade ännu mer. Idag funderar vi även på att ta en runda till Västerås haha.. Har blivit en hel del nytt som jag tänkt att visa när jag kommer hem senare idag. Perfekt med nytt till skolstarten! Här är några andra wanties som jag inte hunnit köpa än..

20140803-104552-38752645.jpg

You may also like

3 Comments

  1. This is a really interesting blogpost. I love reading this and you ought to take a look at my website to see that actually I wrote that currently before or at least the similiar approach to the topic a person discussed here. Make sure to check out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *