BESLUTSÅNGEST

Jag tvivlar starkt på att någon missat den nya Iphone hetsen, att Iphone 6 släpps för beställning i natt. Jag som varit trogen mot min kära Iphone 4 hela tiden, behöver tyvärr byta upp mig nu. Då knapparna inte fungera längre, och knappt tuschen för den delen heller. Dock så har jag en jätte mycket beslutsångest för vilken modell jag ska byta upp mig till, jag gillar egentligen inte alls designen på varken Iphone 5s eller Iphone 6, men det känns ju ganska onödigt att köpa en ny 4 igen. Och nu när 6:an släpps i natt så känns det något onödigt att köpa 5:an också haha, vilka problem jag har va? Hört så mycket konstigt om 6:an, att man kommer kunna böja telefonen (?), liksom what? Varför skulle jag ens vilja böja min telefon haha.. Kanske blir en 5s trots alls, hjälp mig! Vilken hade ni valt??iphone6// Bilder från Google //

You may also like

6 Comments

  1. Skulle välja 5s alla dagar i veckan då jag precis bytt från en 4s till en guldig 5s! Dessutom har jag hört att den nya iPhonen böjer sig i fickan vilket inte är så kul :/

  2. Jag bytte min mobil för två dagar sedan, från en vit iPhone 4 till en silver iPhone 5s, hade också problem med vilket jag skulle välja, men iPhone 6 är så otroligt stor, den får ju knappt plats i byxfickan. Jag valde som sagt en iPhone 5s, sen tycker jag att 6ans modell ser lite konstig ut :p

  3. iPhone 6 kan böjas om du t.ex. har den i fickan i ett par tighta byxor.
    Om du inte tvunget vill ha iPhone så skulle jag vilja tipsa om den jag har, htc one eller möjligtvis htc one m8 (beror lite på vilken storlek du vill ha, htc one är lika stor som iPhone 6 och m8:an är aningen större), för båda de telefonerna är lika bra eller t.o.m. bättre än både iPhone 5 och 6 och du får dem för ett bättre pris :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *