SOMMAR → HÖST

Nu när jag sitter och kollar tillbaka i arkivet så märker jag verkligen att jag var ur usel på att  blogga i somras, samt att fota. Trist att knappt kunna bläddra tillbaka till den här underbara sommaren och se tillbaka på alla fina minnen. Tror faktiskt att jag haft den bästa sommaren någonsin i år, med tanken på att jag spenderade hela sommaren med Simon och med så många fina vänner. Kunde faktiskt inte önskat mig något mer än så! ♥ Så med dem här bilderna jag hittade från i somras så vinkar jag av sommaren för i år. För nu känns det verkligen att hösten är här, och jag känner mig faktiskt redo för den! sommar8 sommar3 sommar1 sommar2 DSC5832 sommar5 sommar7 sommar9 DSC5842 DSC_0991.jpg sommar6All by me.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *