SVAR PÅ FRÅGESTUND DEL ETT

KÄRLEK:

Hur blev du och din pojkvän tillsammans, och hur länge har ni varit tillsammans idag? 
Det är så svårt att förklara hur vi blev tillsammans egentligen. Vi träffades genom min bästa vän, kort och enkelt haha! Började umgås varje dag och blev tillslut tillsammans officiellt den 4 maj 2014! Vi har varit tillsammans i 5 månader snart.

Du är väl ganska ofta med din kille, vad gör ni när ni är hela tiden? Tröttnar ni aldrig på varandra?Jag och min pojkvän kan nämligen inte vara varje dag, vi tröttnar på varandra direkt. Är det fel tycker du??
Jag är i stort sätt med Simon varje dag, eller vi sover varje kväll nästan. Vi gör faktiskt inget speciellt, tar det lugnt, myser, pratar och det vanliga liksom. Inte så att vi orkar åka iväg och göra saker hela tiden när han jobbar och jag går i skolan. Men absolut så hittar vi på saker tillsammans också, det är ganska viktigt att göra tycker jag! Om ni inte umgås varje dag så kanske ni helt enkelt trivs bäst så, det är inget fel med det :) Jag trodde faktiskt aldrig heller att jag skulle skaffa en pojkvän som jag skulle umgås med varje dag. Har bara blivit så nu!

Hur många förhållanden har du haft?
Ett seriöst, det som jag har med Simon nu.

Bråkar du och Simon ofta, och är ni lika?
Nej det skulle jag inte säga, tjafsa behöver man göra ibland för att sen kunna bli sams. Annars så bråkar vi väl inte mer än vad något annat par gör skulle jag tro!

Vad är det bästa med din pojkvän?
Oj haha.. Jag älskar ju så klart hela honom, men det bästa med han måste nog vara att han får mig att skratta väldigt ofta. Han är rolig helt enkelt (haha det här kommer jag ångra att jag skrev när han läst det)

mitthjärtafrågestund

FOTO & BLOGGEN:

Hur får du företag att samarbeta med dig så ofta, får du gratis saker hela tiden?
Svår fråga att svara på.. Men jag antar att jag får företag att samarbeta med mig på grund av att dem ser att jag är väldigt seriös och tar seriösa bilder skulle jag faktiskt tro! Och nej, jag får inte gratis saker hela tiden.

Vad har du för kamera? Dina bilder är helt fantastiska!!
Jag har en Nikon D300, min lilla älskling ♥ Tack så mycket!

fotofrågor

Hur tar du dina “outfit” bilder själv?
Jag tar dem med en fjärrutlösare! Jätte praktiskt, det är som en fjärrkontroll som knäpper av en bild när man trycker helt enkelt. :)

Kan du inte börja video blogga?
Jag har faktiskt funderat på det. Vart så himla sugen på att göra en challenge när jag sett så många på youtube, så roliga. Kanske gör en snart!

Hur marknadsför du din blogg? Har du några tips för att få fler besökare?
Jag marknadsför väl min blogg på Instagram mest, gör inte det någon annanstans så mycket faktiskt. Ett tips för att få fler besökare är att uppdatera ofta och med mycket bilder! :)

Hur har du lärt dig att fota så sjuuuuuukt bra?
Lärt mig själv från grunden faktiskt. Övat och övat i flera år. Och tack så mycket!

Varför startade du in blogg?
Jag startade min förra blogg för ca 4 år sen för att jag tyckte att det var kul att lägga upp mina bilder någonstans. Sen har det väl bara blivit roligare och mer personligare sen dess!

ÖVRIGT:

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
En vanlig dag för mig börjar väl med att jag vaknar upp med Simon, fixar mig och äter frukost, går i skolan, åker hem och pluggar eller bloggar och sen tar jag oftast bussen hem till Simon på kvällen. Haha inte så värst speciell!

Hur gammal är du och när fyller du år?
Jag är 17 år, och fyller år den 18:e augusti.

Hur skulle du beskriva dig själv som person?
Du verkar vara så himla klok, beundrar dig verkligen!!

Åh, tack så mycket! Jag skulle väl beskriva mig själv som en väldigt glad och positiv person! :)

Ditt drömresmål?
Just nu, L.A.

Favorit serie?
Orange is the new black och Pretty little lairs!

Favorit godis?
Hm.. Måste nog säga gott och blandat påsen!

Vad har du för planer för framtiden? Vad vill du bli?
Just nu vet jag faktiskt inte. Jag ska först och främst gå ut gymnasiet, sen vill jag bli något inom foto. Drömmen är ju att starta eget företag som fotograf!

Vad heter du på instagram?
Jag heter: aaannnis, på Instagram! :)
instagramfrågestund

Svarar på resten av frågorna i ett annat inlägg..

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *