BC SCHWARZKOPF

I samarbete med Beautynet.

Nu har jag testat produkterna som jag fick hem från Beautynet (första inlägget om produkterna hittar ni HÄR) i över en vecka. Så jag tänkte nu skriva en kort recension om vad jag själv tycker om varje produkt. Here we go…DSC_2647.jpg DSC_2648.jpgJag måste bara börja med att tilläga att hela den här hårserien doftar helt sjukt underbart!

♥ Den första produkten är BC miracle oil barbary fig oil milk, som är som ett balsamspray som man använder på handdukstorkat hår. Vid användning av den här produkten, så tycker jag att det blir mycket enklare att borsta ut håret efter en dusch, samt så lägger sig håret fint och blir väldigt lent.

♥ Produkt två är BC miracle oil barbary fig oil mask, som är en hår mask som också används på handdukstorkat hår i 5-10 minuter. Jag brukar ha den i håret i 10 min, och efter en enda användning så kände jag en stor skillnad på mitt hår. Det här är nog den produkten som gav mest effekt, mitt hår blev jätte lent och kändes sjukt fräscht på direkt.

♥ Den sista produkten är själva Schampot som heter BC miracle oil barbary fig oil shampoo. Ja, vad ska man säga om ett schampo.. Precis som dem andra produkterna så gav även denna produkt resultat redan vid första användning. Den ger håret volym och glans. Och sen ska vi inte ens nämna hur sjukt fräscht håret känns av den underbara doften som produkterna har.

Jag är jätte nöjd med alla tre produkter, utan att överdriva så är det här dem bästa hårprodukterna jag testat! Dem här produkterna kommer jag att fortsätta använda. 

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *