BE YOURSELF

Jag är så himla frustrerad och trött idag, trött på folks fula beteende. När jag väl blir irriterad på något, så tar jag det ett steg för långt och börjar nästan koka inombords haha. Kanske inte är min bästa egenskap, men den här saken känner jag faktiskt att det är helt okej att bli riktigt jäkla trött på utan överdrift. Människor som ständigt ska slänga ut sig kommentarer om andra människor, och tycka till med sina egna åsikter titt och tätt om precis allting. Det kallar jag faktiskt riktigt osäkra personer, personer som är så osäkra på sig själva så att dem mår bättre av att titta ner på andra. Sådana personer gör mig helt spy färdig..

Nej, jag vill inte se ut som alla andra, och jag bryr mig inte ett dugg om vad du tycker om mina kläder eller vad jag köper, och jag bryr mig verkligen inte om vad du tycker om mina personliga saker och problem när jag inte bett om din hjälp. Speciellt inte när allt du kan komma med är något negativt, som antagligen är för att du vill ha det själv eller för att du helt enkelt inte gillade det. Det är mycket roligare att vara Unik och våga vara sig själv, och ha och göra saker man själv tycker om. Vad andra tycker och säger kvittar totalt för mig. För det är tråkigt att vara som alla andra! Nu kanske inte alla med den här egenskapen menar något illa, men ibland kan det komma till en viss gräns där personen som ständigt får ta det här inte orkar det och börjar känna att den inte är tillräcklig. Det är lite så jag känner i kväll… 

vardigsjälv

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *