FUTURE

// Bilder från Weheartit //homeinspoJag ÄLSKAR att sitta och kolla på nätet eller tidningar på inredning och hus. Det får mig att längta så himla mycket tills jag flyttar hemifrån, och tills jag får inreda mitt boende precis hur jag själv vill. Fatta att kunna omringa hela sitt hus med levande ljus varje kväll och bara mysa. Det hade varit sååå perfekt just nu!! 

På tal om annat… Jag börjar få en sådan himla ångest över att jag knappt vet vad jag ska göra efter skolan, eller vad jag riktigt vill bli ens. Jag vill hålla på med foto på min fritid, inte ha det som ett heltidsjobb. Men sen då?  Vad ska jag sysselsätta mig med som jag tycker är kul, som samtidigt drar in en tillräckligt bra lön varje månad.. Allt det här slår mig ibland, trots att jag ännu “bara” är sjutton år,  så är det faktiskt snart dags för mig att bestämma mig för vart jag vill i livet. Men först och främst så börjar jag med att gå ut skolan! Har ni någon aning om vad ni vill i framtiden? 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *