JACKETS

jackberoendeasosJag har blivit helt besatt av jackor! Känns som att det är något man aldrig kan ha för många av haha. Förutom min rosa jacka jag beställde hem från Nelly häromdan, så har jag även beställt en Marinblå bomber jacka från ASOS som borde komma vilken dag som helst nu. Som att det inte räcker, så kikade jag in på ASOS rea bland jackor och blev så himla sugen på att beställa hem en kappa/blazer. Tycker att det är så himla snyggt till hösten, med en halsduk till! Sen är det ju det här tråkiga med att köpa en ordentlig vinterjacka, som kostar skjortan.. Men än så länge så går det nog att gå runt i sådana här jackor med en stickad tröja samt en stor halsduk till. En vinterjacka får jag börja tänka på lite senare haha!

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *