SCHWARZKOPF BC

I samarbete med beautynet.se.DSC_2446.jpg beautynet.jpg DSC_2452.jpgDessa tre härliga produkter från Beautynet trillade ner i min brevlåda idag, och mitt första intryck när jag öppnade paketet var: JISSES, vad gott dem luktar!! Utan att överdriva så är det här nog dem godaste hårvårdsprodukterna jag någonsin luktat på haha. Det jag fick hem exakt var: Fig oil Shampoo, Fig oil mask och en Fig oil milk. Den här serien från Schwarzkopf är till för torrt och slitet hår, vilket passar perfekt för mig som plattar mitt hår dagligen.. Jag tänkte skriva en bättre recension om produkterna när jag hunnit testa dem. 

You may also like

9 Comments

  1. Jättebra bilder, grymma produkter!
    Jättefin blogg du har, lust att kolla min? Skulle bli såå glad då :)
    Hoppas du fick en jättebra start på veckan, kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *