NEW

IMG_2075.jpg

IMG_2072.jpg

Lite nytt från idag. Ett enkelt halsband med en ring på, såå fint med enkla smycken. Samt en fin ram som jag har satt in en bild på mig och Simon i ♥ 

På tal om något helt annat.. Det är så himla trist att det hinner bli mörkt ute lagom tills jag kommer hem från skolan. Inga fotomöjligheter alls längre.. Dessutom har jag fullt upp i skolan den här veckan. Stress stress stress..  Hoppas det är bra med er hjärtan, vi hörs när vi hörs!

You may also like

6 Comments

  1. What can clairvoyant emails genuinely imply? Could they be useful? Could they be good to the individual receiving the reading through, or are they just good temporary entertainment for folks who require a nudge in the correct course. The simple truth is, it doesn’t matter what you suspect is being conducted within a psychic medium looking at, they may be living modifying for that callers, clients as well as folks receiving examine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *