TÄVLING: VALFRI TO DIE FOR BIKINI

Nu när jag är sjuk och inte har så mycket att uppdatera med, så blir det perfekt med en liten tävling för er. Ni kan alltså vinna en valfri bikini från Todiefor.För att vara med, läs här nedan ↓

todiefor

1. Skriv en kommentar till detta inlägg och motivera varför just du vill vinna en bikini + vilken bikini du skulle vilja vinna och storlek.
2. Skriv med din e-post i kommentaren.
3. Tävlingen avslutas den 18 December. Vinnaren kontaktas via mail. Lycka till! ♥

You may also like

57 Comments

 1. Hej! Jag skulle vilja vinna Gemma rose i stl L top och S nederdel.
  Varför jag vill vinna är så enkelt som att jag verkligen älskar dessa bikinis och länge suktat efter en, men aldrig kännt att pengarna till det har funnits. Min gamla är totalt utsliten så jag är också i behov av en, därför skulle denna vara perfekt! För att matcha en så snygg bikini måste jag nog komma i lite bättre form, så förhoppningsvis kan den ge mig motivationen till att vara redo för beach 2015! Kan knappt föreställa mig hur det kan vara att glida runt i en så snygg bikini och känna mig helt flawless! Håller tummarna!
  Hannapalm97@hotmail.com

 2. Med en fin bikini som smickrar min kropp då kan jag med stolthet ta ett dopp. Till och med osäkerheten som finns hos alla på stranden rinner ut i sanden. Med en fin bikini som denna med färger och volanger, ja, då får man säkert många komplimanger. En resa till solen snart komma skall och tänk då ifall man hade haft en ToDieFor bikini vid poolen. Ett stort leende på mina läppar och alla andra som bara deppar. För vem vill inte ha en vacker bikini? Jag strosar runt medan de andra rent avundsjukt dricker drinkar, förslagsvis martinis.

  http://www.todiefor.com/product/hips-dont-lie-set – Hade gärna velat ha den bikini, S i båda storlekarna.
  julia_farm@hotmail.com

 3. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna Summer Breeze Aqua Blue, storlek S i underdel och M i överdel. Den här bikinin lever verkligen upp till sitt namn. Den är verkligen todiefor. Att ha den i sin sommargarderob inför 2015 skulle vara drömmen. Passar dessutom bra med en överraskning nu i juletider då jag är stor nog att inte få speciellt mycket julklappar, men även för att jag är värd någonting extra efter höstterminens slit i skolan. Har verkligen kämpat på bra! Så en snygg bikini skulle motivera mig att prestera lika bra under vårterminen också! Kram

 4. Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna Summer Breeze Aqua Blue med storlek S i båda delarna, jag tycker att det är en fantastisk fin bikini som jag tyvärr inte kan lägga pengar på. Väldigt rolig tävling!

 5. Ifall jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha denna: http://www.todiefor.com/product/hip-dont-lie-light-pink. Med storlek L på top och M på nederdel!

  Jag har haft jättesvårt att hitta en bikini som sitter bra dels för att jag inte tycker att jag passar alls i bikinis eftersom jag känner mig obekväm och dels för att det är svårt att hitta en bikini som man känner sig nöjd med. Även fast en bikini inte transformerar kroppen, så känner man sig ändå mycket finare när man har någonting fint på sig och det är lättare att känna sig bekväm i sig själv när man har på sig någonting som är peppande för självkänslan! Jag skulle bli så himla glad ifall jag vann och det skulle vara en pepp!

 6. Jag skulle vilja vinna denna: http://www.todiefor.com/product/hips-dont-lie-set i stolek S på båda delarna. De skulle vara underbart att vinna för de skulle vara som en motivation till att ta sig till gymmet för att vara så självsäker som möjligt på stranden 2015. Är heller inte en sån person som har råd att lägga mycket pengar på en bikini då jag flyttat hemifrån och måste prioritera mat! Vet inte hur många tävlingar om en sån här snygging jag tävlat om så nu håller jag tummarna!

  josefinnorlen@hotmail.com

 7. Jag skulle vilja vinna hips don’t lie, storlek s på överdelen och xs på underdelen. Skulle vara kul att vinna bikinin eftersom den jag har nu helt tappat färgen efter sommaren, plus att det skulle vara en trevlig överraskning såhär till jul :)

 8. Hejsan! Jag skulle jättegärna vilja vinna bikinin!
  Jag har kämpat hela hösten med min vikt och har gått ner hela 5 kilo! Vilket jag är super nöjd över! Därför hade det varit riktigt kul att få en bikini som jag kan använda nu när jag är glad över min kropp och min viktnedgång!
  Jag skulle vilja vinna “aurora” i storleken M både i top och bottom!
  Nu håller jag tummarna!

  Email: http://www.tvillingarnasfoto.blogg.se

 9. Jag skulle vilja tävla om Hips don’t lie i storlek M i nederdelen och L i överdelen. Jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom att jag ska till Goa som ligger i Indien i februari, har letat som en galning efter en fin bikini att ta med sig men har bara hittat tråkiga bikini:s. Har suktat efter en bikini efter Todiefor ett tag nu men plånboken räcker tyvärr inte till det. Älskar verkligen alla deras bikinis och skulle bli så glad om jag vann!
  Mail: Juliaganerud@hotmail.com

 10. Jag vill vinna en “Hips don’t lie” bikini för att jag verkligen tycker att den är så snygg. Har velat ha en hur länge som helst men har tyvärr inte råd att köpa en, därför skulle jag bli så glad om jag vann en perfekt bikini till bästa sommar som man längtar lite extra till nu i kylan.
  Storlek: bottom – S och Top-M

  Kramis

 11. Kan inte räkna hur många gånger jag varit med i tävlingar om en sån här bikini! Därför skulle det vara jätteroligt att vinna en summer breeze deep blue (s i överdelen och xs i underdelen)! :)

 12. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en “Hips dont lie” i storlek S då jag alldeles för länge velat ha en. Jag ska snart ut och resa så det hade verkligen varit sååå perfekt med denna snygga bikini då!!

 13. Vilken härlig tävling! In This Moment med rosa spets och blått tyg är ju bara FÖR härlig! Verkligen så himla snygg. Hade så himla gärna velat vinna den i M! Tack för en UNDERBAR blogg, du är så himla inspirerande :) Håller tummarna!

 14. Hej, hej! Jag är jättegärna med och tävlar om en fin bikini från To Die For, då jag länge har drömt om att få äga en bikini från märket. Jag älskar deras stil och är rent ut sagt förälskad i deras spetsprydda bikinisar, det vore en perfekt julklapp att få vinna!

  Jag önskas få vinna denna: http://www.todiefor.com/product/thinking-of-you
  Modell: Thinking Of You
  Storlek: Large i toppen / Small i trosorna

  E-post: idabjelkert@hotmail.se

  Håller alla tummar & tår nu. Kram, kram! <3

 15. Rolig tävling! Jag skulle vilja vinna denna fina bikini eftersom jag precis har gått ner en hel del i vikt (15 kg) och alla mina bikinin är för stora nu! Denna skulle bli min första nya bikini i min nya kropp som stolt vill visa fram! Och hur visar man bättre fram dem än med en SKITSNYGG bikini från ToDieFor?! Hoppas jag vinner :)

  Jag skulle vilja vinna denna i storlek S:
  http://www.todiefor.com/product/chloe-grace

 16. Hej! Jag är med och tävlar och om jag skulle ha turen att vinna skulle jag utan tvekan vilja vinna Bring on the Heat! Storlek M i både topp och underdel.

  Min motivering då? Jo, såhär är det. Jag har mått väldigt dåligt psykiskt under rätt många år men har senaste året börjat må bättre och nu är jag i princip frisk från min depression. Jag tränar väldigt mycket för att få tillbaka samma muskelmassa och form som jag hade innan jag blev sjuk och denna bikinin skulle ju vara en sådan motivationshöjare! Jag tränar för att må bra men har trots det ibland svårt att hitta motivationen till att åka till gymmet. Jag kommer efter jag tagit studenten i sommar åka till Makrigialos (ligger på Kreta) där jag tillbringat stor del av min uppväxt. I sommar är det 8 år sedan jag var där sist. Kommer få denna resa som studentpresent och att få gå omkring i denna bikinin på världens härligaste ö i sommar vore ju rena drömmen! Och när jag tar studenten 5 juni vill jag kunna älska min kropp så att all min energi går åt att vara glad den dagen och inte åt över att må dåligt över min kropp. Vore så himla roligt att vinna en snygg bikini då det skulle ge mig massor med motivation till att fortsätta kämpa efter att få min drömkropp nu till sommarn!

  Förlåt för lång kommentar, hoppas du orkade läsa.
  Kram på dig!

 17. Har självklart gillat ToDieFor’s facebooksida!
  Vill så grymt gärna vinna bikinin Thinking Of You i storlek S i överdelen och XS i underdelen, email är ifyllt!

 18. Heeej, jag skulle bli så himla glad om jag vann en to die for bikini! Jag tycker dom är sååå sjukt snygga och vill så gärna ha en. Men har inte råd eftersom jag måste köpa jättemånga julklappar. :( iallafall skulle jag vara jättetacksam om jag vann :)
  Om jag vann skulle jag vilja ha i färgen ljusrosa och storleken M i underdel och S i överdel. Kraaaam

 19. Jag skulle vilja vinna eftersom jag ska till Thailand om drygt 2 månader och har skitit sönder min bikini, har letat men inte kunnat hitta en ny som jag känner mig bekväm i. Jag skulle verkligen vilja ha bikinin Hips dont lie med small i överdel och x-small i underdelen. Hittade din blogg genom tävlingen och tycker att den verkar super härlig!

 20. Under vintern ska jag åka till Dubai och ligga på stranden hela dagarna efter ett sjukt tufft och jobbigt år i Sverige. Denna bikini på bilden i storlek S skulle verkligen vara den sista pusselbiten till min kompletta resa;)

 21. Jag har alltid velat ha den här bikinin och suktat efter den. Men har aldrig haft råd, då jag är en fattig student, och studiebidraget går varje månad åt hyra, busskort och all kurslitteratur. Nu försöker jag jobba extra för att lyckas ta mig en vecka utomlands nästa sommar! Och då så skulle jag vara överlycklig om en sådan här bikini fick följa med mig!
  Jag älskar modellen “thinking of you” STRL S

  Kram

 22. Åh vad kul! :)

  Har alltid velat ha en fin bikini därifrån och har deltagit i många liknande tävlingar, men har aldrig haft turen att vinna! :/
  Skulle isåfall vilja vinna Sugar Daisy, i överdelen och underdelen M

  LYCKA TILL ALLIHOPA!

 23. Tycker deras bikinisar är så fina & har länge velat ha en! Hoppas därför på turen att få vinna en ! En hips don’t lie i storlek S hade jag gärna velat ha :D

  Kram

 24. Jag skulle vilja vinna denna; http://www.todiefor.com/product/carter-rose
  Jag vill vinna för att kunna unna mig en toppen fin bikini, skulle aldrig köpa en sån här bikini för mina egna pengar. Mamma och jag ska resa till Kanarieöarna i januari och då vore det ju mer än perfekt med en ny bikini, alla jag har är utslitna och denna är ju som sagt hur fin som helst!

 25. Heej Annis, den där bikinin va skit snygg och jag passar i blått! ^^ Jag behöver en ny bikini för vi ska simma med klassen nästa termin och behöver en snygg bikini till det :) Jag ska ha medium ^^ ❤️

 26. Jag skulle vilja vinna Summer Breeze Set Deep Blue i storlek S på överdel och S på underdel. Jag tänkte försöka mig på det här med att rimma men det är jag lika bra på som katter är att simma. Jag är inte snål men vill gärna vinna en present för i år. Förpackningen är så fin likaså innehållet däri. Bikini som sitter som en smäck på och även gladeligen till en vän som skulle kunna få. Självklart vore det roligt att vinna, få ett mail där det står att jag är den lyckliga kvinnan! Nu till slutet denna december dag då jag önskar min dikt sin vinst tar. Mail: alice_97_@hotmail.com :)

 27. Jag skulle gärna vilja vinna en bikini för jag har ingen. Jag hade köpt en triangl men den var tyvärr för liten så det är jag sjukt ledsen för. Vill inte slösa pengar på en ny så skulle vara ett perfekt tillfälle ifall jag vann den här ❤️

  1. Jag skulle gärna vilja vinna en bikini för jag har ingen. Jag köpte en från triangl men den var för liten så det är jag sjukt ledsen för. Vill inte slösa pengar på en ny så det skulle vara ett perfekt tillfälle ifall jag vann den här. Dessutom ska jag snart på solsemester ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *