ÅRSRESUMÉ // 2014

1 Fotade mycket i morgonsolen på min balkong. 

2 Åt massaaa glass med färska jordgubbar under sommaren. Mhm…

3 Fotade mycket självporträtt i början av året.

4 Fotade självklart dem fina körsbärsblommorna när våren kom.

5 Åt mycket gott till frukost.

6 Fotade väldigt mycket i solljuset, såå fint.

10Blev tillsammans med min fina Simon den 3:e Maj, och var väldigt lycklig och kär (vilket jag fortfarande är idag efter åtta månader tillsammans).

7 Fotade lite mer.

8 Tränade vääääldigt mycket och blev sponsrad av Fitnessguru.

9Åt frukttallrik istället för godis på påsken.

Oj, vilket matår det varit för bloggen haha. I alla fall i början av året – då jag tränade väldigt mycket och åt nyttigt. Annars då? 2014 har faktiskt varit ett rätt så tråkigt år för mig, har inte hänt så mycket mer förutom att jag träffade min stora kärlek och att vi blev ett par (vilket var det bästa med hela 2014) och att jag började andra ring och köpte min drömkamera. Det är dem största händelserna jag kommer ihåg från året haha. Men jag är nöjd och kan glatt vinka av 2014 nu. Nu ser jag framemot att se vart nästa år tar mig!

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *