TÄVLINGSDAGS

Nu tänkte jag faktiskt ge ER chansen att vinna denna omtalade spraytanen från facepiu! Jag är helt kär i den här sparytanen, eftersom jag känner mig så himla fräsch och fin i den (HÄR är inlägget om den)..spraytanSå nu kör vi igång en tävling där ni kan vinna en Face+ spraytan. För att vara med och tävla behöver ni bara kommentera att ni är med, och glöm inte att lämna eran mail adress! 

Tävlingen kommer även läggas upp på Instagram i morgon och kommer håller på i en vecka, Lycka till darlings! ♥

You may also like

42 Comments

  1. Asså åååååh! Skulle va grymt att vinna detta. Har fortfarande inte kunnat beställt pga har inga pengar just nu och behöver bli brun typ nu, jävla ginger-gener haha. Så ja, jag är med!

  2. Ja det var ingen dålig vinst för alla vitglåmiga vinterfejjor, för mig är det väl dags att börja prova ut lite olika spraytan sorter för nu är det slutsolat för mig, jag ska till hand och plastik operation nu på tisdag och operera bort en hudförändring på vristens framsida och den sitter så illa till så det måste transplanteras hud från en annan kroppsdel för att kunna täcka operations området, detta är inte Malignt Melanom utan en väldigt ovanlig hudcancer som heter Merkelcellskarcionom, det finns inte många fall i Sverige och de flesta som får det är män över 60 år så inget stämmer in på mig, just därför så har jag också gått med detta alldeles för länge, och jag som har solat varenda sommar i Spanien, jag älskar ju att sola och bada, fast jag har ju varit noga med att smörja in mig rejält med solskydd, men så tråkigt att titta sig i spegeln och se detta vinterglåmiga ansikte, jag har provat några olika suntan sorter men de flesta blir jag lite morots orange av så jag hoppas hitta någon som man får fin och naturlig lite solkysst färg av, ja jag får hålla både tummar och tår för en vinst så jag ser sommarfräsch ut året om :)
    Skickar över lite kramar till alla som vill, törs och behöver :) <3

  3. Jag är helt klart med i denna fantastiska tävling och hoppas på lite tur! Du gör ett grymt jobb med din blogg, så inspirerande!

  4. Hej Annis! Måste börja med att säga att du har en jättefin blogg med jättefina bilder och sen är jag väldigt gärna med i din tävling. :) /Vendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *