KÖP SPRAYTAN AV MIG

DSC_5453.jpg DSC_5455.jpgKommer ni ihåg att jag spraytanade mig för ett tag sen? (inlägget HÄR!). Med en spraytan från Facepiu! Jag är kär i denna spraytan. Den lägger sig så fint och naturligt på kroppen, och håller sig så länge. Helt klart bästa spraytanen jag testat, då jag tidigare har testat sprayats från bl.a Loreal paris. (HÄR kan ni även se vad Finest.se tyckte om Face+)

Nu har jag fått hem några flaskor spraytans som jag får sälja vidare till nära och kära, och tänkte kolla med er om det är någon av er som är intresserade?  Lämna gärna en kommentar till detta inlägg, eller kontakta mig via Facebook (Annis Pöntinen) om ni är intresserade eller har några andra frågor! Kram! ♥

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *