TUESDAY

DSC_5235.jpgLever i mina nya joggers (byxorna), som jag köpte på Lindex för någon vecka sen. Så himla bekväma, och framförallt snygga! – Ligger för tillfället hemma med magont, men trots det ska jag strax åka iväg på en jobbintervju. Önska mig lycka till, vi hörs imorgon igen! 

You may also like

3 Comments

  1. Kolla här. http://enklaknep.se/saker-som-inte-gar-att-leva-utan/#comments

    Hon har kommentarerna längst ner på inlägget och efter det finns det två rutor man kan använda att följa bloggen och se om du svarat på kommentaren du gjort. Det fungerar kalas. Hon hr wordpress. Jag tror dessutom när jag hade blogg på WP så hade jag något liknande. Jag ska kolla på min WP om jag kan lura ut det. Inte imorgon, då ska jag kolla upp hjärtat och alla mediciner plus vara hos sjukgymnasten. :) Krya på dig. :) Kram!

  2. Snyggt!! Jag funderade på om du inte som har wordpress kan göra så vil läsare kan prenumerera via e-mail på din blogg? Har för mig man kan det. Då ser jag om du svara och ser när du gjort ett nytt inlägg. Vore kalas. :D
    Ha en bra dag. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *