HELP ME

studenklänning

// 1 HERE // 2 HERE // 3 HERE // 4 HERE // 5 HERE // 6 HERE//

Den 5:e Juni tar min pojkvän studenten. Och självklart vill jag klä upp mig lite extra denna speciella dag. Så.. Jag har hittat några fina klänningar hos Nelly, som jag hade kunnat tänka mig att ha. Men frågan är vilken? Och kan jag som inte tar studenten den dagen bära en vit klänning? Help me! 

You may also like

8 Comments

  1. Jag tycker faktiskt inte du ska välja en vit klänning :) Just för att det är ändå studenterna som ska sticka ut i sina vita hihi (y) Men jag tyckte den första va jättefin. Men jag tycker den andra va sjukt fin, lite speciell och romantisk färg som kommer va helt galet fin om du är lite brun :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *