RECENSION: EXIT HAIRCARE

DSC_7850.jpg DSC_7851.jpgI ungefär två veckor nu, har jag testat på två produkter från Exit haircare. En hårspray och ett schampoo, som innehåller arganolja som ska jämna ut hårets fibrer och ge håret näring. Jag blev väldigt positivt överraskad av dessa två produkter, och speciellt över hårsprayen då jag aldrig hittat någon spray som håller så här bra. Schampot ger mig en “frisör känsla” efter varje tvätt, och jag upplever även att mitt hår får mer volym. Vilket jag gillar. Jag kan starkt rekommendera dessa hårprodukter till er, speciellt nu under sommaren då håret slits mycket av solen. Det är viktigt att ta hand om håret och ge det mycket näring! Ni hittar mer om exit haircare HÄR.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *