CLEANING

DSC_8917.jpg DSC_8924.jpgJag är sådan person som verkligen inte klarar av att bo i ett stökigt rum. Jag är verkligen en perfektionist och får rent ut sagt panik om det ligger kläder eller saker över hela golvet. Jag får verkligen panik när Simon är hos mig och bara slänger sina saker runt sig, då måste jag bara springa och plocka upp allting för annars så känns det jätte jobbigt för mig haha.. Och varför berättar jag det här tänker ni säkert? Jo, jag har startat igång ett litet samarbete med ett städföretag som heter Anneblom.se. Som ett tips till alla er som inte är lika petiga och noggranna som mig jämnt när det gäller hemstädning.  Ni kan läsa mer HÄR om dem och deras städföretag! För vem vill inte ha ett rent och fräscht hem liksom.. 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *