TÄVLINGSDAGS!

DSC_5342 DSC_1580 DSC_8424.jpgFör att fira min födelsedag lite så tycker jag att vi kör igång en liten tävling för er i samarbete med Caseapp. Ni kan alltså vinna ett presentkort hos Caseapp med värde på 300kr som ni kan beställa antingen ett skin eller skal för.

För att vara med och tävla så behöver ni bara lämna en kommentar till detta inlägg med en kort motivering till varför just du ska vinna. Glöm inte att skriva med din mejl adress då vinnaren alltid kontaktas via mejl!  Tävlingen avslutas om en vecka. Lycka till! – Tävlingen avslutad. Vinnaren är kontaktad via mejl! 

You may also like

29 Comments

 1. Jag vill vinna eftersom att jag tycker om att vara min egna. Att inte följa vad alla andra tycker och tänker och få vara lite unik liksom. Jag skulle vilja klä min dator med något fint skin som får mig att må bra och peppad när jag ska plugga. Dessutom är jag en riktig klant och därför skulle ett skyddande skin vara rätt klokt för mig att ha. ?

 2. Jag är med!
  Vill vinna detta och skicka hem till min pappa då han nyss bytt från sin gamla telefon till en ny iphone och inte har något skal på den än! Hade varit en prefekt present från mig nu när jag inte är hemma på ett år!

  Kram!

 3. Skulle vara såå fint att ha ett skal med massor av bilder från sommaren som var uurbra! + att jag verkligen behöver ett nytt skal så varför inte ett fint självlagat ett då? :)

 4. Jag skulle vilja vinna för att piffa upp min macbook nu sista året i gymnasiet för att få lite kämpaglöd för allt kommande plugg på datorn! :)

 5. tävlingar gillar vi! :D jag vill såå gärna vinna för jag måste ha ett skal (kallas det så?) till min kära dator innan den blir för ful. Vill ha något fint och inspirerande!

 6. Jag skulle verkligen vilja vinna, har varit jätte deppig den senaste tiden och tror att få vinna såhär fina grejer verkligen skulle kunna pigga upp mig!
  Kram!
  (jasminetalevski@yahoo.se)

 7. Jag vill vinna för nu när jag börjat gymnasiet kommer min Macbook att användas i högsta hugg för inlämningar och andra uppgifter så varför inte kunna få en finare Mac med skin från Caseapp? :)

 8. Hejhej!!
  Är såklart med o tävlar!
  Vill vinna detta pga mitt nuvarande skal precis gått sönder och har precis införskaffat mig min iPhone 6. Vill ha ett rejält, bra och framförallt snyggt skal som jag vet finns på hemsidan för att skydda min mobil på allra bästa sätt.
  Kollat på hemsidan flera gånger och flera av skalen är såå fina!! Detta hade varit sååå himla bra o vinna då jag är verkligen behov av ett nytt skydd till telefonen!!
  Kramar o tack för en super blogg!!
  Linnea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *