TIPSAR

DSC_8995.jpg DSC_8999.jpgJag har under senaste tiden testat lite nya rakmetoder då jag verkligen hatar att raka mig med rakhyvel och dagen efter så har det redan hunnit växa ut igen. Så jag har testat på lite olika produkter från Veet. Bland annat deras vax produkter samt hårborttagningskrämerVaxning fungerade bra, men gjorde alldeles för ont för mig. Så sist men inte minst så testade jag deras hårborttagningskräm som blev min favorit direkt. Det gör inte alls ont att använda den, och håret går verkligen bort. Denna metoden kommer jag fortsätta att använda mig då jag tycker det är lättast och håller håret borta längst. Du applicerar bara krämen på benen och väntar i tre minuter innan du skrapar bort den med en lite skrapa som du får med. Och sen är det klart! Hur smidigt som helst. Hårborttagningskrämen finns att köpa hos bland annat Kicks eller Åhléns. Tips!

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *