CHILL MODE

DSC_9687.jpg DSC_9677.jpg DSC_9682.jpgHej! Jag är precis hemkommen från en sjukt hektisk dag. Jag sov hemma hos Simon igår vilket leder till att jag får gå upp lite tidigare än vad jag egentligen behöver eftersom han åker till jobbet, och sen har jag haft en huuur seg skoldag som helst. Kände bara att jag skulle somna när som helst haha. Efter skolan så gick jag till körskolan direkt och hade min första körlektion där! Vilket var såå kul!! Det gick så himla bra och jag känner mig så himla stolt över mig själv just nu haha. Kunde visst mer än vad jag trodde.. Och nu ligger jag äntligen hemma, dock svin trött och med världens huvudvärk. Så jag ska kolla runt på youtube lite och kanske unna mig lite internet shopping hehe.. Vi hörs i morgon igen. Kram!

You may also like

B/W

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *