INFÖR HÖSTEN OCH VINTERN

höstfavoriter1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR

Inför hösten så köper jag något otroligt mycket kläder haha.. Bara för att det finns så sjukt mycket fint ute i butikerna just nu. I höst tänker jag verkligen gå all in på färg, speciellt på rött och khakigrönt som är favoriterna just nu. Så himla snyggt med tillexempel en röd jacka till en helsvart klädsel!! Hittade även en vinterjacka som jag tyckte om hos Nelly, vilket är ett mirakel för att vara mig med tanken på att jag ALDRIG hittar någon vinterjacka som jag tycker om. Så jag hoppas att denna ser och är lika fin när den kommer! Alla länkarna till plaggen hittar ni här ovanför som vanligt, XO

You may also like

1 Comment

  1. Pingback: LACE UP - Anniz.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *