NEW TO MY MAKEUP BAG

DSC_9293-2.jpg DSC_9292.jpgJag fick ett presentkort på eleven.se av min bror i födelsedagspresent, så jag passade på att beställa hem lite nya sminkprodukter. Mest från NYX då det är ett av mina favoritmärken.  Jag har endast hunnit testat “NYX – matte finish” idag när jag sminkade mig till skolan, och kan redan rekommendera den starkt. Tycker verkligen att sminket höll sig matt hela dagen och jag kände att sminket höll sig mycket bättre hela dagen. Brukar annars vara helt glansig när jag kommer hem och framförallt har jag inte lika mycket smink kvar som jag hade när jag gick på morgonen haha. Så den kan jag verkligen rekommendera för er som har samma problem! Resten av produkterna ska jag testa i morgon, då jag ska ut och dansa på kvällen. Jag kan återkomma med en kort recension om vad jag tyckte om dem också efter det.. Kram! 

You may also like

2 Comments

  1. vilken perfekt present då, finns alltid massa kul! har du fransarna till vardags eller fest? :) “kan” man ha lösfransar en vanlig måndag liksom? ;)

    1. Ja eller hur! Jag har dessa till fest med tanken på att dem är så himla långa. Men jag brukar faktiskt annars ha kortare fransar till vardags ibland då jag hatar mina egna fransar. Inge fel med det tycker jag! :) kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *