FACE+ CHALLENGE

DSC_9985.jpg Det är en del av er som undrat över hur spraytanen Face+ (som jag bloggat om några gånger tidigare) funkar och hur man applicerar den. Så jag tänkte göra en liten spraytan rutin med några bilder och förklara steg för steg hur jag gör…

spraytanchallange.jpg 1 – Jag börjar med att skrubba kroppen med Face+ fast peeling. Vilket är en perfekt förbehandling för Face+ Tintarellaspray då den både ger ett bättre resultat och livslängd på själva spraytanen.

2 – Efter jag duschat av skrubben, så är det dags att börja spraya. Då håller jag spray burken en bit ifrån kroppen och helt enkelt sprayar där jag vill ha färg. Färgen blir som ett “moln” som lägger sig över huden, vilket ger ett jämnt och naturligt resultat. (Resultatet jag fick direkt efter jag sprayat ser ni på den sista bilden). Sen är det klart! Enkelt va? Jag brukar sen bara linda in mig i en morgonrock i några minuter, innan jag kan sätta på mig mina vanliga kläder igen.

DSC_9987.jpg3 – Efter 6 timmar så har spraytanen torkat klart, och då får man det slutgiltiga resultat (du blir alltså brunare efter 6 timmar). Och så här blev mitt resultat! Naturligt brun och fin hela året om, love it. 

Hoppas denna lilla spraytan rutin var till någon nytta för er! + Jag har även en liten rabattkod till er, där ni får 10% rabatt vid köp av en spraytan hos facepiu.se. Passa på! XO

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *