HÖST FAVORITERNA JUST NU

autumnfavorites1 HERE // 2 HERE // 3 HERE // 4 HERE // 5 HERE // 6 HERE // 7 HERE

Som ni säkert märkt vid det här laget så handlar jag otroligt mycket höst kläder just nu (kanske lite för mycket..). Men det blir lätt så under dessa trista Söndagar. Det är den officiella shopping dagen för mig haha. Jag klickade i alla fall hem en trench coat och en tunika med snörning detaljer, som jag fastnat helt för. Tycker att det är så himla snyggt! Jag länkar som vanligt allt här ovanför! Jag har även precis startat igång ett tradera konto, eftersom jag har alldeeeeles för mycket kläder så lägger jag upp några plagg till salu där då och då. HÄR ser ni vad jag har uppe just nu! XO

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *