MIN STUDENTMÖSSA

minstudentmössaAhhh, jag kan inte förstå det här!! Att jag precis beställt min studenmössa! Helt galet verkligen. Jag är så himla peppad inför den stora dagen nu! Eftersom det är en så stor dag, så vill jag att allting ska vara helt perfekt. Likaså mössan. Så jag designade min studentmössa hos Crownstudent.se, där jag tyckte att jag fick till den snyggaste mössan.  Dessutom så är Crownstudents studentmössor handsydda och gjorda av den bästa kvalitén. Vilket får min mössa att kännas lite extra lyxig. Crownstudent har även en jätte bra storleksgaranti, vilket betyder att om du skulle råka beställa hem fel storlek på din mössa så går det att ändra till rätt. Vilket jag tycker är såå bra, eftersom det där med storlek på mössan är jätte krångligt. Du ska ändå hoppa runt i din mössa en hel dag, och jag vill gärna att den sitter kvar under tiden haha. Till min mössa så beställde jag hem ett champagneglas, en visseltuta, en studentpenna och en Hoodie med mitt studentår samt namn på. Man tar ändå bara studenten en gång i sitt liv, och jag känner att jag förtjänar att skämma bort mig själv lite extra. Vilket jag känner att jag kommer göra i mina fina studentmössa. Som sagt, tips till er som är osäkra på vart ni ska beställa er mössa från. Rekommenderar Crownstudent.se. Psst.. Jag kommer även hålla i en tävling för alla blivande stunder i samarbete med crownstudent snart.. Håll utkik!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *