PERFECT DRESS

DSC_0261.jpg bikbokklänning.jpg DSC_0262.jpgAlltså den här klänningen är typ goals haha. Den är så himla fin! Så fin att jag köpte den i två olika färger, och vill gärna köpa den i rött och beiges också. Modellen på den här klänningen verkligen formar sig efter kroppen, vilket jag älskar. Den är lite längre i modellen, och baktill finns en liten slit. Har redan hunnit använda den svarta för någon helg sen när jag var ute och dansade med mina tjej kompisar. Då matchade jag klänningen med ett par svarta klackskor bara, och med en trench coat över. Riktigt snyggt! Den blåa ska jag bära nu på lördag när det är halloween, då jag ska ut och dansa med några vänner igen och vara maskerad som polis haha. Det blir nog bra! Just ja, klänningen kommer från Bikbok! XO

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *