INGEN SÖNDAGSÅNGEST

söndagsinläggtvå söndagsinläggettJag tycker det är galet hur fort helgerna går nu. Eller rättare sagt, jag tycker det är galet hur fort allting går. Det känns verkligen som att tiden bara flyger iväg, innan jag vet ordet av det så kommer jag stå på ett flak och fira att skolan är över haha. Hur som, helgen har jag som vanligt spenderat med min Simon. Ingenting vettigt har vi heller gjort, då vi båda är helt slut under helgerna. Men det är skönt, jag älskar ju trots allt att bara va med honom. Konstigt nog så har jag ingen söndagsångest heller, ser faktiskt framemot att en ny vecka kickar igång i morgon. Men först ska jag kolla på Solsidan. Tittar ni också på det? Jag tycker det är as kul. Precis min humor haha. XO

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *