PRAY FOR THE WORLD

Jag har en väldigt ytlig och rätt så opersonlig blogg skulle jag nog säga. Jag delar nog inte med mig så mycket av mig själv och mina tankar, utan mer dem ytliga och materiella sakerna. Vilket jag vill försöka ändra på, då jag vill att ni ska få en bild av mig som person och för att jag ska kunna bolla mina tankar med er.  prayfortheworldMen det är inte det här som det här inlägget kommer att handla om. Det här inlägget kommer handla om något mycket viktigare än så. Jag vet inte egentligen inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget om vad som hände i Fredags natt i Paris. Jag finner faktiskt inga ord, samtidigt som jag känner att jag behöver lyfta fram det här i bloggen eftersom det är så pass viktigt. Mitt hjärta går verkligen i tusen bitar på grund av allt hemskt som pågår runtom i världen, och jag är verkligen rädd för hur det kommer sluta. Det som hände i Paris ligger oss väldigt nära, vilket gör att det känns overkligt. Det här är en verklighet för väldigt många, och det är det dem flyr ifrån. Vilket känns helt overkligt för mig. Att sånt här faktiskt händer idag 2015, hela tiden. Det är verkligen helt ofattbart.. Det är så himla svårt att ta in hur människor kan vara kapabla till det här, att ens förstå att det faktiskt händer. Mitt hjärta brister för världen.. Om vi bara kunde göra mer. Med det här inlägget så vill jag även passa på att skänka en tanke till alla de drabbade i Paris… Pray for the world. 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *