ÅRSRESUME 2015

januari2015 När jag tittar tillbaka på sättet jag fotograferade under januari/februari, så ser jag verkligen hur jag utvecklats. Gillar inte alls sättet jag fotograferade på, eller redigerade på här. Annars så hände det inte heller så mycket i bloggen den här månaden, mest frukost bilder haha.

februari2015 Den här månaden köpte jag mina älskade nike’s.

mars2015Vet inte riktigt vad jag ska skriva om varje månad, då jag inser att jag inte bloggat mycket alls. Det måste jag verkligen bli bättre på!!

april2015I april var jag på mitt första event i Stockholm som bloggare. Skit kul! Fick även rosor av Simon.

maj2015Firade ett år tillsammans med Simon. Och åt massa jordgubbar.

juni2015Jag fick sommarlov. Simon tog studenten. Vi bara levde livet och tog det lugnt hela sommaren tillsammans. Var på Medina konsert, och i Stockholm några gånger.

Juli2015Likaså här. Bara njöt av sommaren.

augusti2015Augusti var en spontan månad. Jag köpte ett nytt objektiv spontant, och färgade håret blont lika spontant. Jag slösade nog mest pengar under augusti månad haha. Fyllde även 18 år! Stort!

september2015Började skolan. Och var ute och dansade mycket under helgerna.

oktober2015 Gjorde om i mitt rum. “Ändrade” stil lite kan man väl säga. Trivs bra med det!

november2015November månad var ingen höjdare. Bara regniga och trista dagar. Blev mycket shopping som plåster på såren.

December2015Och till sist december.. Som det verkligen inte hänt någonting under. Jo, fick hem min student mössa.

Lite kort om mitt år. Inser dock nu i efterhand att jag verkligen inte bloggat mycket alls.. Så himla trist. Måste verkligen bli bättre på det tills nästa år. 2016 år ju trots allt MITT år, jag tar studenten och tar ett kliv ut i det riktiga livet. Lite läskigt, samtidigt som det ska bli väldigt kul! XO

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *