BAD WEEK

christmasHej på er! Var ett tag sen jag överhuvudtaget skrev något här, som inte har med någon pryl att göra. Så jag tänkte ta och göra det idag, och bäretta lite kort om veckan som varit. Den här veckan har varit såå himla jobbig för mig. Jag har gjort saker som jag bara över lag har tyckt varit jobbiga att genomföra, som jag även sen misslyckats med. Och jag tycker verkligen verkligen inte om att misslyckas med något som jag kämpat så hårt för. MEN jag vet, att allt inte alltid kommer komma lätt här i livet. Vissa saker kommer man alltid att få kämpa lite extra för, stora som små. Det kan vara allt från ett prov i skolan, till ett jobb. Oavsett hur surt det känts i stunden, så kan det alltid bara bli bättre därifrån. Med det sagt, så har jag varit rätt så nere, och känt mig ganska dålig. Samtidigt som jag åkt på världens förkylning.. Ingen bra kombo för mig, då jag typ går i ide då haha. Därav min frånvaro här. Jag hoppas ni förstår! Hur som, nästa vecka är det julafton. Och jag känner verkligen noll för det, noll julkänsla. Dock så är inte julen i sig, så där jätte speciell för mig, då det bästa med den enligt mig är all god mat (food lover), haha. MEN det hade varit roligt med lite snö och lite vinterkänsla så här veckan innan. Kanske kommer. Jag ville som sagt bara skriva av mig lite med det här inlägget. Det kanske är någon mer av er som också haft en riktig skit vecka? I så fall så kan vi peppa varandra! Vi hörs senare, kram!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *