EKOLOGISKT SMINK

DSC_1304.jpg DSC_1307.jpg DSC_1305.jpgJag håller just nu på att prova mitt nya smink som kommer från naturesbeauty. Sminket är ekologiskt och helt naturligt, vilket jag gillar. Jag har använt produkterna i några dagar nu, och än så länge så är jag faktiskt jätte nöjd. Foundationen täcker lagom, och sitter kvar på huden hela dagen. Likaså gör rouget (älskar dessutom färgen). Real techniques borstarna har blivit mina favoriter, då det här “rese settet” funkar till alla mina olika produkter jag använder till vardags. Jag är riktigt nöjd med andra ord! Tycker ni om såna här inlägg? Där jag pratar om, och visar upp smink? Let me know! Direktlänkar till produkterna hittar ni här nedanför som vanligt (produkterna är dessutom nedsatta just nu, så passa på!) 

Rouge HÄR // Sminkborstar HÄR // Foundation HÄR

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *