EXIT/RAPSODINE

Hej på er! Jag som bloggare får ibland hem några pressutskick från företag, som vill att jag testar deras produkter. Vilket jag har fått i det här fallet. Den här gången är det två hår produkter från märket Exit, och hår/hud produkter från märket rapsodine. Dem här produkterna tänkte jag nu testa i ungefär två veckor, och sen komma med en ärlig recension här på bloggen om vad jag tyckt om dem. Hur låter det? Jag börjar med att berätta lite kort om produkterna här nedanför under bilderna.. 

exithårprodukter.jpg Exit är faktiskt ett märke som jag testat förut, då har jag testat deras schampo och deras hårspray. Ett schampo har jag lite svårt att märka om det är något “speciellt” med, då jag tycker att dem flesta schampons liknar varandra. MEN hårsprayen är den absolut bästa hårsprayen jag har testat. INGEN hårspray tidigare har fått min frisyr (speciellt lockar) att hålla så bra som just den hårsprayen får den att göra. Verkligen ett tips! Med tanken på att jag älskade hårsprayen, så känns det som att dem här produkterna också kan fungera riktigt bra. Det jag ska testa är ett torr schampoo och en salt spray!

rapsodin.jpgRapsodine är ett märke jag aldrig testat på förut. Så just nu så har jag inte så mycket att säga om det. Har dock redan hunnit ta en dusch med schampot och jag gillar det än så länge. Dock svårt att säga mer än så efter bara en dusch. Det jag ska testa från Rapsodine är alltså ett schampo/duschkräm och en fuktighets kräm!

Jag kommer inom två veckor att skriva en recension om produkterna här på bloggen.. Och hojta gärna till om ni gillar såna här inlägg, och vill ha fler! Kram!

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *