HOOKED ON YOU

DSC_1744.jpgNär jag sminkar mig, så använder jag alltid lösögonfransar. Jag hatar verkligen mina korta tråkiga fransar utan.  Man kan nästan säga att jag har blivit beroende av lösfransar haha. Har inte gått med “bara” mascara på mina fransar under flera år nu. DOCK så är köpet av nya lösfransar hela tiden, inte den roligaste utgiften. Och jag har då verkligen testat allt, allt från billiga fransar från kina till ardell’s fransar. Och ja, det är enormt stor skillnad. Jag har tills nu endast använt ardell’s fransar då jag tycker att dem fungerat bäst för mig. Dock kan jag tycka att dem är en aning dyra.. Men nu till saken, är ni trogna youtube tittare som mig, så vet ni nog alla vem stjärnan Therese Lindgren är och att hon har öppnat en webbshop som heter Hooked On You. Och förra veckan såg jag att hon precis hade fått in lösögonfransar, så jag klickade hem två par direkt. Och måste säga att dem faktiskt ser riktigt fina ut. Kanske nya favoriter? Hoppas på det, då dem här är mycket billigare och lättare att få tag i än ardell’s. Jag får prova dem på nyår helt enkelt. Jag länkar fransarna här nedanför som vanligt! XO

HÄR / HÄR

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *