JULDAGARNA

DSC_1703.jpg DSC_1694.jpgHej! Ber hemskt mycket om ursäkt för min frånvaro här på bloggen. Förra veckan mådde jag rent ut sagt skit. Låg hemma och spydde två dagar innan julafton. Dock var jag aldrig magsjuk som tur var, jag hade bara ätit något tokigt. För mig som verkligen aldrig spyr eller har magont så var det verkligen två hemska dagar. Det satt dock kvar lite under julafton, och jag hade svårt att äta ordentligt.. Så jag hoppas ni förstår varför det stått tomt här. Hann aldrig önska er en god jul, så jag får väl göra det så här i efterhand. Hoppas ni alla hade en fin julafton, och att ni fick tillbringa den med dem ni önskade! Jag tillbringade julafton hemma med familjen. Min brorson var på besök, så det blev massa mys med bäbisen hela kvällen för min del. En väldigt mysig julafton med andra ord! Halsbandet på bilderna fick jag av min storebror i julklapp. Ett kristallhalsband med guldkedja, verkligen superfint och enkelt! Men nu måste jag sluta babbla, vi hörs snart igen. Kram!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *