JULKLAPPSTIPS

DSC_1453.jpgNu när det börjar närma sig julafton, så tänkte jag dela med mig av några riktigt bra julklappstips till er. Både för tjej och kille faktiskt! Alla produkterna kommer ifrån finditonline.se. Som är en webbshop som alltid bjuder på grymt låga priser på alla sina produkter. Vilket är perfekt nu när man ska handla sina julklappar. Jag kommer berätta lite kort om varje produkt under bilderna.. 

DSC_1448.jpg …Först och främst, så tänker jag mig att den här parfymen från Calvin Klein är en perfekt julklapp för både en tjej och en kille. Då parfymen passar båda. Ni hittar parfymen HÄR!

DSC_1459.jpg …Sen tänker jag mig att ett läppstift är en perfekt present för någon som gillar smink och skönhet. Just det här läppstiftet från L’Oreal Paris innehåller även vitaminer, och torkar därför inte ut dina läppar. Vilket jag har upplevt tidigare med många andra läppstift, att dem efter ett tag på läpparna torkar ut och sätter sig fult. Vilket inte det här blir. HÄR hittar ni läppstiftet!

DSC_1455.jpg…Sist men inte minst, så har vi min personliga favorit. Ett litet mini set från The bodyshop som är fyllt med godbitar. Jag personligen älskar alla bodyshop’s produkter, så jag tycker att det här är en perfekt julklapp till alla tjejer. HÄR hittar ni setet!

Och med koden “anniz” så får ni 10% rabatt hos finditonline. Perfekt om ni nu ska köpa en julklapp till någon! XO

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *