NÄR TIDEN INTE RÄCKER TILL

DSC_1471.jpg Jag låg här precis med världens ångest.. Tills jag insåg att det faktiskt bara är lördag idag, och inte söndag som jag hade trott. GUD vad skönt. Som ni säkert märkt av här, så har jag haft FULLT up den senaste tiden. Jag har haft så mycket saker att göra, och framförallt haft otroligt mycket ångest över allt. Så jag har nog inte sovit ordentligt på över en vecka.. Och det börjar verkligen kännas nu, jag börjar känna mig sjukt sliten. Jag hoppas att all denna stress och ångest försvinner under nästa vecka, då jag får jullov. Har liksom så himla mycket att göra, men tiden räcker inte till. Samtidigt som jag har tappat kraften och verkligen bara inte orkar göra saker som behövs göras. Förstår ni vad jag menar? Hur som, mitt i det dåliga så hände något väldigt kul igår. Jag fick nämligen biljetter till Justin Biebers konsert här i Sverige som han har i September nästa år. Och jag känner mest att det är så himla skönt och roligt att ha något kul att se framemot mitt i all ångest. Speciellt då, när konserten är efter att jag tagit studenten och förmodligen börjat med något nytt och gjort stora förändringar i mitt liv.. Men nu ska jag sluta babbla, jag ville bara förklara lite kort hur det ligger till. Vi hörs i morgon igen, kram på er!

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *