HÅRFÖRLÄNGNING PÅ SALONG FAKE LOOK

DSC_1753.jpgHej hjärtan! Som jag skrev i mitt förra inlägg så hade jag ett litet salong besök igår. På Salong fakelook som ligger i eskilstuna så kan man göra hårförlängning, fransförlängning och nagelförlängning.. Jag hittade salongen häromdan genom Facebook och såg först och främst deras otroliga före och efter bilder på hår, och även att folk hade skrivit väldigt gott om salongen. Så idag vart det min tur att bli rejält ompysslad (och tro mig, det vart jag). Jag tänkte att jag börjar med att visa er en före bild på mitt korta och tråkiga hår…

DSC_1752.jpg …Och sen en bild på mitt resultat. Alltså ser ni?! Jag kan verkligen inte förklara med ord hur glad och nöjd jag är över mitt hår!! Jag känner mig verkligen så fin, och jag tycker verkligen att Maria på salongen har gjort ett helt fantastiskt jobb. Det är helt galet!  

DSC_1756.jpg…Och med handen på hjärtat så kan jag verkligen säga att jag hittat rätt salong här i Eskilstuna nu. Där dem även inte bara gör hår, utan även gör naglar och fransar. Helt perfekt! Verkligen Tusen tack till Salong Fake Look för ert fantastiska arbete och för mitt drömhår ♥ Ni kan läsa mer om dem och boka tid för hårförlängning, fransförlängning eller nagelförlängning hos dem HÄR!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *