HELP // BOYFRIEND JEANS

boyfriendjeansAlltså ahhh vad det är snyggt med boyfriend jeans!! Dock så har jag det så himla svårt att hitta ett par bra, med tanken på att jag är smal och har väldigt långa ben. Vill inte att dem ska vara “för” pösiga och inte heller helt tighta haha. Förstår ni? Så tänkte bara kolla med er om ni vet någon bra butik, eller hemsida som säljer snygga boyfriend jeans i en bra modell för oss långa och smala? Lämna gärna en kommentar i så fall! Hur som, redan söndag idag. Och jag har en enorm söndagsångest. Ska dock försöka dämpa den nu, genom att kolla på serier och äta något gott till.. Vi hörs mer i morgon, god natt ♥

1 HERE // 2 HERE

You may also like

2 Comments

  1. Inte ska du behöva ha söndagsångest, Annis. Man ska kolla på det som händer i veckan och framförallt imorgon. Du vet ju själv att det blir bra när du kommer upp imorgon och kommer igång. Leta efter något som du kan se fram i veckan, träffa PV eller några roliga grejer. :) Byt ut det som ger dig ångest till nåt som är bra och kul. :) Kram <3

    1. Det har du verkligen rätt i Anders. Blev trots allt en bra vecka för mig, då jag förmodligen blir med
      en helt egen bil idag. Spännande! Hoppas allt är bra med dig. Kramar! :) <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *