HOW TO MATCH // RED SNEAKERS

howtomatch.jpgEftersom skorna har en sådan “skrikig” färg, så tycker jag att det är snyggast att matcha dem med en hel svart, eller vit outfit. Tänker mig även att dem kan bli riktigt snygga till en svart klänning, med brunbrända ben till, under sommaren. Eller vad tror ni? På tal om annat, idag testade jag att köpa en svart maskinfärg. Vilket är en färg du stoppar i tvättmaskinen tillsammans med kläder du vill färga. I mitt fall så testade jag en svart färg, med mina gamla svarta urtvättade jeans. Och alltså wow, kommer aldrig mer behöva köpa nya svarta jeans på grund av att dem är urtvättade! Dem är verkligen kooooolsvarta nu, och ser så fräscha ut. Jag har ju mina guldkorn bland mina jeans, då jag har det väldigt svårt att hitta jeans som sitter bra på mig. Och som tur är så kan jag hålla dem fräscha hela tiden nu! Verkligen ett bra tips!! 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *