MIN NYA TAVLA 

DSC_1882 (kopia).jpgHej på er! Som ni säkert märkt, så älskar jag att pryda mina tråkiga vita väggar med fina bilder och tavlor. Så här är mitt nya tillskott, en egen designad Canvas tavla, från CanvasOnline.se. Där jag valde att ha New york som motiv, då jag tyckte det passade bra in i mitt rum, och med mina andra tavlor som jag har. Jag beställde min tavla genom en monteringsguide då det blev väldigt enkelt och praktiskt att hitta en sida som hade just det som jag sökte. Kvalité, storlek och snabb leverans. Verkligen ett bra tips för er som är sugna på att framkalla er en egen tavla! Jag kan tycka att det är väldigt fint att framkalla upp en bild, istället för att ha den sparad på datorn och bara kunna se den igenom en dataskärm.. Nu tog jag dock en färdig bild som jag hittade på nätet, men mitt nästa tavelköp ska definitivt ha ett mer personligt motiv. Tips!

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *