RECENSION: RAPSODINE OCH EXIT

Kommer ni ihåg att jag för ett tag sen bloggade om dem här produkterna? (HÄR). Och skrev att jag skulle testa dem i ungefär två veckor och sen återkomma med en recension om dem. Nu har det gått över två veckor, och jag har använt produkterna dagligen. Så jag tänkte nu kort berätta vad jag tyckte om dem: exitochrapsodine.jpgExit torrschampoo: Ny favorit! Dock tog den av någon konstig anledning slut väldigt fort. Men ger absolut volym, och håller håret rent och fräscht. Perfekt för mig som inte kan tvätta håret varje dag nu, då det tar flera timmar för mitt hår att torka.

→Exit saltvattenspray: Helt okej. Märker ingen större skillnad när jag har i sprayen i håret.

→Rapsodine fuktighetskräm: Ä-L-S-K-A-R!! Använder varje morgon och kväll i ansiktet, efter tvätt. Gör huden jätte len, och doftar otroligt gott. Min hud brukar annars vara rätt så känslig mot olika ansiktskrämer, men den här funkar super bra för mig! Något jag definitivt kommer fortsätta att använda.

→Rapsodine schampoo och duschkräm: Två i ett, väldigt praktiskt. Helt okej schampoo. Doftar super gott, men ger dock inte så mycket volym.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *